Бесен съм на пенсионерите

Бесен съм на пенсионерите
23-03-2020г.
35
Гост-автор

 

 

 

Автор: Кристиян Шкварек, ФБ

 

Никога не съм бил по-бесен на пенсионерите и възрастните хора, както сега.

Дълбоко вярвам в уважението към по-възрастните, и то само заради това, че са по-възрастни. Така е редно, така е традиционно, и така трябва да бъде.

Но не знам как да възприема случващото се в момента.

- Всички поколения се затваряме по домовете си;
- Спираме децата да ходят на училище;
- Жертваме икономиката, малкия и среден бизнес, живота и спестяванията на хиляди хора;

Всичко това го правим само и единствено, за да спасим хиляди пенсионери от това да се давят за въздух в болницата, вързани за машина.

Какво правят те?

"Ами тука имам една работа до пощата трябва малко да отида. Тука за кафенце и цигари до магазина. Ми, седим си пред блока, говорим си, какво пък чак толкова."

Снимки как в градския се возят само пенсионери. В парка - същото. Преди дни лично аз бях в КАТ и освен мен, нямаше друг под 70. От шивашкото ателие в блока ми само стари хора излизат. Чудим се и в моето семейство как да накараме дядо ми да престане да излиза за глупости.

Значи, очевидно е, че не ви пука за собствения живот, може би чувствате, че вече сте го изживяли. Ама имайте малко уважение към огромната жертва, която цялото останало общество прави. За вас.

Към онези, чиито живот не е изживян и тепърва ще се справят с фалиралия им бизнес или уволнение от работа поради мерките, които правим, за да спасим вас. Към медицинския персонал, който ще се гърчи на смени от по 48 часа като запълните болниците.
Стойте си по къщите, мамка му.

 

 

 

 

{BANNER_ID-4}

 

 

 

{BANNER_ID-3}

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.