Актуално
Проф. д-р Бакди е един от най-големите експерти в Германия в областта на инфекциозните болести - медик, вирусолог, микробиолог, 22 години завеждащ института по вирусология и медицинска микробиология към университета в Майнц. Той говори бавничко и кротичко, но обяснява много убедително - сигурни сме, че ще разберете за какво точно става въпрос. Обърнете внимание и на изражението на лицето му накрая. Имаме чувството, че е дълбоко разчувстван и разтревожен от предприетите мерки.
Мерките за COVID-19 (ВИДЕО)

Гост-автор | 26/03/2020

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

Проф. д-р Бакди е един от най-големите експерти в Германия в областта на инфекциозните болести - медик, вирусолог, микробиолог, 22 години завеждащ института по вирусология и медицинска микробиология към университета в Майнц.

Той говори бавничко и кротичко, но обяснява много убедително - сигурни сме, че ще разберете за какво точно става въпрос. Обърнете внимание и на изражението на лицето му накрая. Имаме чувството, че е дълбоко разчувстван и разтревожен от предприетите мерки.

****

- Какво ви е мнението за мерките?

Д-р Бакди:

"Намирам ги за гротескни, прекалени и направо опасни. Опасни, защото всеки по-възрастен човек има правото да се погрижи да не бъде измежду тези 2.200, които ни напускат всекидневно. За тази цел, той има хобита, спортува, поддържа социалните си контакти...Всичко това сега го няма. Може да сте сигурни, че тези мерки ще съкратят продължителността на живот на тези 2.200 души."

Източник: "Око да види", ФБ

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

  Други статии от този авторКоментари