Не се прекланяме ни пред вируси, ни пред смърт!

Не се прекланяме ни пред вируси, ни пред смърт!
26-03-2020г.
57
Лентата

 

Автор: Мартина Серпенте, ФБ

 

Приятели, от 10 дена не бях излизала навън и днес реших да отида да си напазарувам някои неща и тъкмо да видя какво е положението в Банкя.

Мога да ви кажа, че тук всичко си е все едно няма никакъв вирус, всичко си работи - и левчета, и магазини. Доста хора си се разхождат...В магазина веднага ме нападнаха да си купувам маски, които аз естествено отказах, маски не нося, а и за 10 минути нищо няма да ми стане.

Побъркали са се с тези маски, даже като си взех роклята за рождения ми ден и са ми сложили вътре като подарък "маска" и са ми написали: "Стой си вкъщи" . След като си поръчвам рокля, близко до акъла е, че ме очаква празник и няма да си стоя вкъщи!

Взех официално решение, че ще си направя страхотно домашно парти за рождения ден, което няма да се състои в нас. Такава шумотевица ще вдигна, че да чуят всички, че Мартина има рожден ден. Нека и съседите да викат полиция да пренощувам в ареста, че да има адреналин, че с това седене вкъщи съвсем затъпяхме!!!

Ще се пее и ще се пие, имаме апаратура, микрофони всичко! Не ми пука за никакъв коронавирус, аз няма цяла година да вися в нас! Ще го борим с музика, алкохол, ядене и добро настроение, защото всички знаят, че по-голяма купонджийка от мене няма!

Поканила съм вече някои хора, който иска да дойде - да ми пише на лично. Имате цяла седмица на разположение да мислите и да ми кажете! Не се притеснявайте от моята компания няма болни, защото сме пиячи! На който му е писнало да седи вкъщи да ми пише или да ми се обади да го отвлека!

****

Автор: Ирини Зикидис

 

Ок, убедихте ме. Статистиката е тъпотия, нямаме никаква представа колко са болните и заразените, а показателят смъртност е смехотворен.

Нека всички излезем на улицата, да се прегърнем, и пръскайки слюнка да изкрещим, че не сме роби, и няма да позволим на пълзящата диктатура, маскирана като карантина, да ни превземе.

Другите държави да правят какво си искат, но НИЕ не се прекланяме ни пред вируси, ни пред смърт, ни пред здрав разум.

 

 

 

 

 

{BANNER_ID-4}

 

 

 

 

 

{BANNER_ID-3}

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.