Наблюдаваме битка между силите на Доброто срещу силите на Злото

Наблюдаваме битка между силите на Доброто срещу силите на Злото
01-04-2020г.
173
Гост-автор

Автор: Боян Чуков

 

След като Русия изпрати самолет с медицинско оборудване на САЩ, президентът Тръмп по негова инициатива проведе телефонен разговор с президента Путин.

Анализът на глобалния медиен мейнстрийм и наблюдението на руските медии, които обслужват либералите около Медведев показват, че „дълбоката държава“ в този момент използва „пандемията“ коронавирус за сваляне от власт на Тръмп, Путин и Си Дзинпин.

Китайският лидер до момента успя относително да стабилизира обстановката в Китай. Но все още ситуацията в Поднебесната е неспокойна. Наблюдава се начало на мощна антикитайска медийна кампания в световните либерални медии.

Предстоят обвинения, че китайската помощ за Европа е „некачествена и дефектна“ и се търси „само постигане на пропагандни цели“. Предстои да се активизират атаките срещу Путин и Тръмп с цел дестабилизиране на тяхното управление и обвинения, че те са виновни за неспособността здравните системи в двете страни да се справят с наплива на заразените руснаци и американци с коронавирус.

Като се има предвид, че по време на кампанията срещу Кадафи и Садам се включи и Холивуд със свои артистични и режисирани „драматични кадри“, то би трябвало да гледаме с „едно на ум“ това, което предлага международния телевизионен новинарски обмен. Да не се окаже, че сме гледали сериал от нашата младост- филма „Болница в края на града“.

Накрая, наблюдаваме гигантска битка между силите на Доброто (Путин, Тръмп и Си) срещу силите на Злото („дълбоката държава“, Хилари, Гейтс и други). В този план тримата „големи“ Си, Путин и Тръмп са ситуационни партьори. И тримата се борят да оцелеят. Накратко, това е.

 

 

 

 

 

 

{BANNER_ID-4}

 

 

 

 

 

 

{BANNER_ID-3}

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.