Тия не се борят с вируса, приятели!

Тия не се борят с вируса, приятели!
01-04-2020г.
38
Гост-автор

 

 

 

Автор: Армен Попов

 

Тия не се борят с вируса, приятели. Ако се бореха с вируса, щяха да мият улици, да пръскат с дезинфектанти повсеместно, щяха да внасят контейнери, влакове и тирове с медицинска екипировка, защитни облекла, лекарства, щяха да национализират болниците като в Испания, щяха да помолят за помощ Китай и Русия, както го направиха други държави, включително меката на евроатлантизма - САЩ!

Щото, нали не си мислите, че "много, много голям самолет" с комунисти от Русия е долетял невидимо и е кацнал без разрешение от властите в САЩ?... Щяха да предприемат мерки за защита на населението - финансови, информационни, икономически, образователни, всякакви.

Щяха да насърчат хората да работят, търговията да върви, за да стимулират икономиката, а не да я спрат и да я убият. Не. Тия се "борят с вируса" като налагат тотален и повсеместен контрол над хората, съсипват икономиката и крещят от сутрин до вечер лъжи:

"На война с вируса с декларации!", "Да убием вируса със SMS-и!", "Да победим врага с мобилно приложение!", "Стойте си вкъщи, наведете се и се хванете за палците" и прочие идиотски тъпотии.

Колко от вас виждат в това медицина и колко - тотален контрол?

 

 

 

 

{BANNER_ID-4}

 

 

 

 

 

 

{BANNER_ID-3}

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.