ПИСМА ДО КАРБОВСКИ: Не подкрепям това лицемерие

ПИСМА ДО КАРБОВСКИ: Не подкрепям това лицемерие
04-04-2020г.
22
Лентата
Г-н Карбовски, добър ден! 
Добър е да, щом се събудихме и тази сутрин. 
Ще помоля да остана анонимна. 
Моята майка, баща, баба и комшии се заразиха с коронавирус. С еднаква симптоматика, по едно и също време и еднакъв период на 'лечение'. Никой не разбра, няма ги в статистиката. 
След разговор с личния лекар, майка ми се лекуваше с парацетамол, чай и антибиотик. Около 7 дни, толкова държи въпросният вирус. Най-големият страх, който изпитах беше свързан със здравословното състояние на баба. Тя е изключително активен човек, както с технологиите, така и с работата си. Има сърдечен проблем и хронично белодробно заболяване, НО се излекува. Те не бяха хоспитализирани, не чукаше полиция на вратата с цел да ги шамароса с 5000 лв.
Цялото ми семейство е здраво, не знам на кого точно да благодаря. Смятам, че статистиката е изманипулирана в глобален мащаб, не само в България.
Много добре знаем конспирацията дори за електронния трафик между Америка и Европа. Накарайте ме да повярвам в цифрите, не можете... Успокоява ме факта, че има възрастни хора с придружаващи заболявания, които ЩЕ оцелеят. Докато моите съграждани са сгушени в удобното небитие, обвиняващи световната икономическа криза за собственото си безхаберие и мързел аз засадих 5 дървета.
Ей така да си изкупя греха към планетата, че нали и аз съм консуматор като вас, като всички. Не мога да нарека ситуацията естествен подбор, но не мога и да го отрека.
Когато в 21:00 моите мили съграждани пляскат на медицинските лица забравят как до вчера ги ритаха по коридорите, псуваха, блъскаха и заплашваха, нали? Не подкрепям това поредно лицемерие. Цял живот пушат, пият, лежат, хранят се нездравословно, стресират се от отстъствие на мироглед и адаптация, но видиш ли, днес 04.04.20 коронавирусът е виновен. Няма да кажа - българи, събудете се, вие спите по рождение. Прочетох книги, направих курабийки, здрава съм, щастлива съм и мисля напред, прогнозирането ми засега е неуспешно, но няма да спра. 
ДА МИСЛЯ. 
С.Т.

{BANNER_ID-4}

 

{BANNER_ID-3}

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.