Актуално
Екипът на lentata.com реши да проучи - къде и как човек може да се тества за коронавирус? Какво се прави и какво трябва да знаем? Разговоряме с доц. д-р Росен Михайлов - управител на първата частна лаборатория, която започна да изследва коронавирус у нас.
Къде и как се тестваш за COVID-19? (ВИДЕО)

Лентата | 06/04/2020

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

Колко са реално заразените с коронавирус  в България?
На този въпрос можем да намерим отговор, само при условие, че се тестват достатъчно на брой хора, така щото да получаваме реалната статистика за страната ни.
Прави впечатление, че новините, пристигащи от Щаба най-често засягат брой болни хора, смъртност и оздравели от COVID 19.
Но не и какво да правим, ако искаме сами да проверим дали сме заразени?
Екипът на lentata.com реши да проучи - къде и как човек може да се тества за коронавирус? Какво се прави и какво трябва да знаем?
Разговоряме с доц. д-р Росен Михайлов - управител на първата частна лаборатория, която започна да изследва коронавирус у нас.
Какви са видовете тестове и кой се счита за най-точното изследване? По колко души на ден средно проверяват дали са заразени от коронавирус?
И каква е прогнозата за близкото бъдеще?
Предлагаме ви мнението на един от хората, сблъскали се първи с изследването на непознатата зараза у нас - доц. д-р Росен Михайлов - управител на лаборатории "Рамус".

   

 Други статии от този авторКоментари