СЗО напълно заслужава орязването на парите

СЗО напълно заслужава орязването на парите
15-04-2020г.
39
Ирини Зикидис

Тръмп спря финансирането на Световната Здравна Организация за „лошо управление и прикриване на данни за коронавируса”, с което даде повод на либералните медии да изригнат впечатляващо.

CNN, Washington Post и NewYork Times излизат с гръмки статии, в които твърдят, че американският президент замазва собствената си огромна вина, като я прехвърля върху СЗО, напомнят изказването му от 24 януари, в което благодари на Си Дзинпин за усилията да бъде обуздан коронавируса, и плашат лековерния либерален читател с идещия "ужасяващ тоталитаризъм" в САЩ.

Въобще, ориндж ман вери вери бад. Човек си казва – брей, какви умни хора са либералите, вероятно те са предупреждавали отдавна за идващата пандемия. Дали? Хайде да хвърлим един съвсем бегъл поглед върху позицията на водещи либерални политици и медии от януари насам.

И така, в периода 28 януари – 3 февруари СЗО прави две важни изказвания, в които съобщава, че: първо, не препоръчва евакуирането на чужди граждани от Китай, и второ, не препоръчва спирането на международните полети.

Разбирате ли? Световната Здравна Организация казва на света, че не се налагат спешни предпазни мерки и борба с вируса.

На 30 януари, ден след като Тръмп вече е обявил екип, който ще се занимава с коронавируса, CNN излизат с фантастична статия, посветена, забележете, на „diversity” на този екип, съставен от... „предимно бели мъже”.

Ах, каква злокобна трагедия. Прави се сравнение с подобни екипи по времето на Обама, в които чернокожите и жените били повече. Познавайки родния либерален елит, отдавна съм наясно, че мисленето не му е силната страна, но явно и американският му събрат се вълнува повече от цвета на кожата и пола, отколкото от "маловажни" неща като професионализъм, компетенции и експертиза.

На 1 февруари Washington Post излизат с титаничната статия, внимание - „ГРИПЪТ Е МНОГО ПО-ГОЛЯМА ОПАСНОСТ ОТ КОРОНАВИРУСА”.

На 12 март пак Washington Post излиза със статия за Джо Байдън, в която Тръмп е обвинен, че създава „паника в национален мащаб с реакцията си за коронавируса”.

От 31 март либералните медии са заети да заливат с помия и подигравки мултимилионера Майк Линдъл, който пренасочва бизнеса си към производство на всякакви средства за безопасност в борбата с коронавируса, защото бил казал, че Америка трябва да си върне вярата в Бог.

Примерите са много повече, но и тези са достатъчни за няколко бързи извода:

- Тръмп допусна грешка да се довери на СЗО, които до средата на февруари уверяваха света, че нещата са под контрол. Тук отварям една скоба - много глупости се изписаха за генерал Мутафчийски, който първо бил казал едно за вируса, а после друго. Ми не, Айнщайн, той първо се довери на СЗО, така както го направиха ВСИЧКИ;

- СЗО напълно заслужава орязването на парите, заради дезинформацията, която изпрати и с това причини смърт и болести, които можеха да бъдат избегнати;

- либералните политици и слугинските им медии се оказаха тотално неадекватни по отношение на коронавируса, защото до преди броени седмици се занимаваха с импийчмънта, глобалното затопляне, цвета на кожата на екипа на Тръмп и обикновеното дрънкане. Но пък както обикновено, нямат равни в храчките;

- това са същите кални медии, които от години ни заливат с мръсната си лъжа за Сирия. И аз никога не го забравям.

 

The New York Times

CNN

Reuters

The Washington Post

 

 

 

 

 

{BANNER_ID-4}

 

 

 

 

{BANNER_ID-3}

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.