Заразно добро: Ковачи даряват приходите си на болницата в Лом.

Заразно добро: Ковачи даряват приходите си на болницата в Лом.
27-04-2020г.
43
Лентата

Видинската болница е в криза. В забравения от държавата Северозапад, следващата опасност е да загубим болницата в Лом. Тя се нуждае от... всичко. Парични средства, предпазни материали, и особено има спешна нужда да се направи кислородна инсталация в Инфекциозното отделение и да се закупи апарат за хемодиализа, който да се ползва от заразените с коронавирус.

Затова, сега е моментът да се помогне.

С това се е захванал един от последните майстори ковачи в България - Петър Иванов. Той и няколко негови колеги предлагат изработенаите от тях произведения за продажба - и всички събрани пари ще бъдат дарени на ломската болница.

Ковачите помагат на болницата в Лом, ние ви разказваме за тях с надежда - който може да реагира. Преди да се окаже, че няма кой да лекува вече нуждаещите се в този край на България...

Ето предлаганите продукти и техните цени. Помнете - тези средства могат да спасят болницата в град Лом.

ЦЕНА:  Ръка 500 лв

ЦЕНА: Овен  - 350 лв

ЦЕНА: Градински фенер 400 лв

ЦЕНА: Свещник 200 лв.

ЦЕНА: Свещник 300 лв

Автори на произведенията са ковачите - Петър Иванов, КОВАЧНИЦА СТЕФАН СТЕФАНОВ - София и RON Brothers КОВАЧНИЦА - Банско.

КОЙТО ИСКА ДА ЗАКУПИ НЯКОЙ ОТ ПРЕДМЕТИТЕ С ЦЕЛ ДА СЕ СЪБЕРАТ ПАРИ ЗА БОЛНИЦАТА В ЛОМ, МОЛЯ ДА СЕ ОБАДИ НА ПЕТЪР ИВАНОВ - 0893/804-738.

 

{BANNER_ID-4}

 

{BANNER_ID-3}

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.