Актуално
Кевин Спейси споделя за чувството да си в ситуация, за която не си подготвен: Моментите от живота, в които осъзнаваме, че най-важното нещо е нашето здраве, нашето психическо здраве, здравето на семейството и децата ни, са най-ценни.
Кевин Спейси:  Кой съм аз, ако не мога да играя? (ВИДЕО)

Лентата | 07/05/2020

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

Кевин Спейси споделя за чувството да си в ситуация, за която не си подготвен:

Не мисля, че ще е изненада за някого, ако кажа, че животът ми тотално се промени през есента на  2017 г. - взаимоотношенията, положението ми в индустрията - всичко това изчезна само за няколко часа. Изпитвам емпатия към всеки, който не може да се върне на работа или ще остане безработен - това е ситуация, над която нямаме контрол. Мисля, че актьорите и предприемачите имаме нещо общо помежду си - лудостта. Мислим, че невъзможното е възможно, мечтаем смело - било то за качествата, които имаме или проект, който искаме да започнем. Това са неща, които преследваме, дори обстоятелствата да са срещу нас. Но докато ги преследваме, често забравяме да проверим "двигателя си", просто продължаваме напред. И все пак, когато достигнем успех или провал, нямаме никаква идея къде се намираме или по-лошо: нямаме идея кои сме. Точно това се случи на мен.

 Бях твърде зает с това да определям действията си или това, което съм се опитвал да направя, а когато всичко това спря, нямах никаква представа каква трябва да е следващата ми стъпка, защото всичко, което знаех е как да играя. Това е мечтата ми, още от 11-годишен: да играя на сцена. Роден съм за това. И когато кариерата ми прекъсна, бях изправен пред несигурността си, това дали някога отново ще бъда назначен като актьор.

Тогава си зададох въпрос, който не си бях задавал преди: Кой съм аз, ако не мога да играя. Досега съм ценял себе си, единствено чрез работата. Кой съм аз, когато единственото нещо, с което разполагам, съм самият аз?

Не искам да захаросвам тези ужасни времена, пред които сме изправени, но се надявам, че мога да дам кураж на хората, да видят възможност във всичко това. Сигурен съм, че всеки от нас е  изправен пред много проблеми в работната среда, но няма нищо по-важно от живота. Знам, че може би трудно ще го приемете, но моментите от живота, в които осъзнаваме, че най-важното нещо е нашето здраве, нашето психично здраве, здравето на семейството и децата ни, са най-ценни.

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

  Други статии от този авторКоментари