Актуално
Тежкото криминално деяние е извършено снощи около 23 часа. Млад мъж – висок и едър, е нахлул в къщата на възрастна жена, след като разбил вратата. След това я нападнал, удрял и изнасилил. После поискал пари и я заплашил с убийство. Тя му дала последните си пари – по-малко от 100 лева.
Село Ценово: Издирва се изнасилвач

Гост-автор | 21/05/2020

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

 

 

Източник: 24chasa.bg

 

 

Възрастна жена е била нападната и ограбена снощи в дома си в русенското село Ценово. Това потвърди заместник-кметът на община Ценово Ваня Игнатова, цитирана от БТА. 

Жената е живеела сама.

Окръжният прокурор на Русе Георги Георгиев заяви, че към момента не може да коментира случая.

От полицията отказаха информация, тъй като в момента се води разследване.

По информация на NOVA 70-годишната жена е била жестоко изнасилена и пребита. Тя е в болница в тежко състояние.

Селото e под блокада. Жандармерия е затворила всички пътища от и към селото, тъй като се издирва извършителят на тежкото престъпление.

Тежкото криминално деяние е извършено снощи около 23 часа. Млад мъж – висок и едър, е нахлул в къщата ѝ, след като разбил вратата. След това я нападнал, удрял и изнасилил. После поискал пари и я заплашил с убийство. Тя му дала последните си пари – по-малко от 100 лева.

Жената прекарала в страх нощта, а на сутринта съобщила на децата си за случката. Местните хора са уплашени, всички са се прибрали по домовете си, добавя телевизията. 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

  Други статии от този авторКоментари