Актуално
Легендата на Левски - Наско Сираков, ще получи 86,6% от акциите на клуба, ако премиерът на България Бойко Борисов даде съгласието за това.
Сираков ще бъде новият собственик на Левски

Гост-автор | 22/05/2020

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

 
 
Източник: sportal.bg
 
 
 
 
 
Легендата на Левски - Наско Сираков, ще получи 86,6% от акциите на клуба, ако премиерът на България Бойко Борисов даде съгласието за това. Това се разбира от написаното от благодетеля на "сините" Васил Божков. Бизнесменът пусна тази сутрин в 10:00 ч., съобщение във своя фейсбук, в което отново се заяде с неговата основна мишена в този цирк, министър-председателя на България.
 
Накрая той обяви двусмислено, че Наско Сираков ще получи собствеността на акциите, но не се разбира ясно дали при съгласието на голмайстор №1 на 26-кратните шампиони или при съгласие на премиера на България.
Както е известно, 58-годишната легенда на българския футбол обяви официално пред БТВ, че е готов да получи акциите на Левски и да помогне в спасяването на клуба. Освен това почти всички фенове на "сините" се обединиха около него и му застанаха зад гърба. Именно поради това не се разбира, защо трябва да дава отново съгласие.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 


 Други статии от този авторКоментари