Актуално
“Out” е деветминутно филмче, което дебютира в платформата за стрийминг „Дисни+“ миналият петък. В лентата се разказва история на млад мъж на име Грег, който изпитва затруднения да каже на родителите си, че е гей. Разговорът с тях обаче е наложителен, тъй като младежът планира да се премести да живее с приятеля си Мануел.
Първа анимация с гей в главната роля

Гост-автор | 25/05/2020

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

 

Автор: Руми Георгиева, ФБ

 

Още ли ще продължавате да се делите или най-накрая ще осъзнаете, че имаме обща цел?!

П. П. Промени с възмущения и емотикони във Facebook няма да направим!
Отговорността е на всеки един от нас!
Нито Боко, нито Сачева ще се трогнат, че не ги харесваме онлайн.

Това е борба за чистотата на душите на българските деца.

 

****

 

Източник: eurocom.bg

 

 

 

Хомосексуализмът вече не е тема табу дори сред подрастващите. Доказва го решението на студио “Пиксар”, което пусна първата анимация за деца, в която главен герой е именно хомосексуален мъж.

“Out” е  деветминутно филмче, което дебютира в платформата за стрийминг „Дисни+“ миналият петък. В лентата се разказва история на млад мъж на име Грег, който изпитва затруднения да каже на родителите си, че е гей. Разговорът с тях обаче е наложителен, тъй като младежът  планира да се премести да живее с приятеля си Мануел.

Както в повечето анимации, така и тук не липсва магия. Грег се превръща в куче, което се опитва да скрие всички доказателства за връзката си с Мануел, но бързо осъзнава, че това не е правилно и трябва да разкрие същността си пред майка си и баща си.

Припомняме, че в предишни филми на студиото като „Играта на играчките 4“ и „Търсенето на Дори“ има споменаване за хомосексуални герои, но това е първата анимация, която поставя за главен герой гей.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Други статии от този авторКоментари