Татяна Дончева: Сълзите са за жените

Татяна Дончева: Сълзите са за жените
28-05-2020г.
63
Гост-автор

Източник: Иван Петров, ФБ

 

Татяна Дончева в предаването на Крум Савов в телевизия 7/8:
Не можем да се вредим до слаб пол от Тити Папазов. Сълзите са за жените.

"Изведнъж се оказа, че от времето на Грашнов и Чорни никой не може да каже има ли собственик, който отговаря с имуществото си за това, което се случва с Левски. Батков харчеше парите на Чорни. В резултат на това, че Левски имаше много пари покрай Чорни, имаше много хора, които да се облажат. Някак си се пропусна един момент - един преход от Чорни към следващия ознаменува остригването на Наско Сираков и загубата на съществена част от неговото имущество. Той не се жалва никъде, значи е имало защо и да си мълчи. Спомням си и по времето на Лафчис с какъв бюджет караше Левски - много по-малък от този раздут бюджет, който е сега.

Така наречените Хиндиляни са получавали по има-няма 15 хиляди месечно. За какво, за хореография на агитки? За какво се плаща на едни агитки? За платена любов към любимия клуб? Това ми напомня за най-древната професия. Да се обича Левски не е професия.
Тези организирани хрантутници поискаха да се увеличи цената на билетите с 1 лев в Сектор Б и този 1 лев да си го взимат те.

От кога се знае, че адвокатът на Пеевски Александър Ангелов и близкия до премиера Иво Тонев са в управата, държачи на акции. Ами предходните държачи на акции - Христо Йовов? Какъв се явява в тотото? Как от всички български спортисти намериха него да го сложат в тотото. Или Гошо Гинчев, който пък е свързан с Бистрица. А кой възропта, когато на феновете стана ясно, че Борисов и Пеевски си делят Левски?

Стигаме до днешния ден, когато се появяват някакви ревльовци да спасяват Левски. Да се разберем - сълзите са дадени на жените. Ревльовци, които почват да реват от паркинга, през гримьорната до студиото - ами да си сменят пола, ако е така. Ами то ние не можем да се доредим до слаб пол от Тити Папазов. Той реве когато му е потребно. Просто се ощипва и почва да реве.

Да разграничим деловите неща. В момента Левски е в технически фалит и никой не казва колко пари се търсят. Първо трябва да се изясни колко пари Левски дължи. Казват, че само на Спас Русев са над 20 милиона. Никога Божков не каза парите, които е дал в Левски, как се оформят. Никой от спасителите в кавички не казва колко пари дължи Левски. От този въпрос зависи за 500-те хиляди на Пеевски ли е драмата? За Милионите на Спас Русев или за много още други милиони.

Тези така наречените спасители - Тити, ветерани, Сираков, не виждам нещо друго да обясняват, че Божков се подиграва с Левски. И се появява Наско Сираков и започва да ближе подметките на премиера до смърт. Ако ще сменяме едни подставени лица с други подставени лица, няма смисъл. Има ли пари Наско Сираков? Когато ти трябват 500 000 хиляди е едно, когато ти трябват 20-30 милиона работата е друга. За тази работа е нужно е да има човек с пари. Не ми се струва реалистично да се намери някакъв нов Майкъл Чорни. Или пък да го намериш, ама да го караш да плаща стари дългове не е нормално."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

{BANNER_ID-4}

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

{BANNER_ID-3}

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.