Актуално
По повод списъка с български милионери, намерен в дом на Бобокови, и раздаден на медиите, прегледах в книгата на Григор Лилов "Най-богатите българи", книга първа, с данни до 2003 г. Този раздаден на медиите списък е доказателство за менталната недостатъчност на оберпрокурора и цялата му кохорта. В този списък няма никакво престъпление. Той единствено е подхвърлена на медиите конспирация, да разпали омразата към богатите и укрепи вярата във властта на Борисов, който раздава справедливост.
Който сее ветрове, ще жъне бури

Гост-автор | 31/05/2020

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

 

 

Автор: Иван Бакалов, ФБ

 

По повод списъка с български милионери, намерен в дом на Бобокови, и раздаден на медиите, прегледах в книгата на Григор Лилов "Най-богатите българи", книга първа, с данни до 2003 г.

Дадените от Лилов числа за богатството на хора като Васил Божков, Георги Гергов, Игнат Канеф, Атанас Тилев, Лора Виденлиева, Тихомир Каменов, Гриша Ганчев и т. н., съвпада напълно със списъка, намерен в къща на Бобокови.

Дори за самите Бобокови Григор Лилов е написал за богатството им - над 60 млн. В списъка на гърба на снимката пише "ние - над 60 млн.", като "над" е написано със знак >, не с думи.
Най-вероятно някой от офисите на Бобоков им е правил списък по книгата, или сам някой от братята го е записвал.

Този раздаден на медиите списък е доказателство за менталната недостатъчност на оберпрокурора и цялата му кохорта.
В този списък няма никакво престъпление. Той единствено е подхвърлена на медиите конспирация, да разпали омразата към богатите и укрепи вярата във властта на Борисов, който раздава справедливост.
Който сее ветрове, ще жъне бури.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Други статии от този авторКоментари