Актуално
Хора, които до преди година са били тотално аполитични или либерално настроени, днес са отворили широко очи. И най-важното, започнали са да навързват нещата. Да виждат ГОЛЯМАТА картина. Да прокарват паралели между това, което се случва в момента на Запад и това, което определени кръгове се опитаха да имплементират тук последните 5-6 години. Да осъзнават какви палячовци са онези носители на експертиза и инфлуенсъри, които с пот на челото прокарваха либералната адженда на родна почва.
ГОЛЯМАТА КАРТИНА

Ирини Зикидис | 15/06/2020

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

Не знам как е във вашия нюзфийд, но аз съм доста доволна от моя.

Хора, които до преди година са били тотално аполитични или либерално настроени, днес са отворили широко очи. И най-важното, започнали са да навързват нещата. Да виждат ГОЛЯМАТА картина.

Да прокарват паралели между това, което се случва в момента на Запад и това, което определени кръгове се опитаха да имплементират тук последните 5-6 години. Да осъзнават какви палячовци са онези носители на експертиза и инфлуенсъри, които с пот на челото прокарваха либералната адженда на родна почва.

Плюшени мечета, бежанци елате, прием на огромни маси непроверени хора, несъстоял се мултикултурализъм, капсуловани общества с радикализирани членове, заклеймяване като нацист на всеки, който иска Европа, но не и Африка в Европа, омаловажаване на ислямския терор (в катастрофи умират повече хора), акцент върху правата, но не и задълженията на малцинствата, генерирането на паразитиращи общности, чудовищна цензура под маската на "политическата коректност", гавра с историята ("Левски е лайн0", "Османски рахатлък", "Ботев и сие са престъпници"), дамгосването на белия хетеро мъж като насилник над жени, противно агресивен феминизъм, внушаване на белия човек, че е вечно виновен, виновен, безкрайни войни и подпалване на Близкия Изток - всичко това под чадъра на западното ляво, познато още като неолиберализъм, либерализъм, прогресивизъм.

Щастлива съм. Пък и знам, че допринесох за това с присъщата си проклетия, инат и любов към здравия разум.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

  Други статии от този авторКоментари