Румен Радев: Властта би трябвало да осъзнава, че крачи към пропастта (ВИДЕО)

Румен Радев: Властта би трябвало да осъзнава, че крачи към пропастта (ВИДЕО)
27-06-2020г.
13
Гост-автор

Автор: Румен Радев, ФБ

 

 

Пред всяко управление има рискове, но сега е налице пробив в сигурността и то на управлението на държавата в лицето на министър-председателя. По този начин България се разкрива в изключително негативна светлина пред света, лепва се наистина позорно петно. Службите за сигурност следва да изяснят цялата ситуация със записа и снимките с премиера и какви мерки да се предприемат, така че това да не се допуска.

Такъв тип имидж на България навън ни представя като мутренска държава. За разлика от тук, световните медии вече се занимават с шкафчето и записите на премиера. Ако съдим по логиката на министър-председателя, самият той не само трябва да млъкне, но и не трябва да се показва изобщо.

Властта би трябвало да осъзнава, че крачи към пропастта, защото кой нормален инвеститор ще вложи парите си в България, когато вижда, че тук ежедневно се погазва законът. Хиляди българи емигрираха, а сега вече ще започне да напуска и бизнесът.

Прокуратурата постоянно прави декларации за еднакъв подход към всички, независимо от социално и обществено положение, което наистина гали ухото, но думите катастрофират в действителността. Защото виждаме как се прилага абсолютно селективен подход, двойни стандарти и по отношение на казуси, и по отношение на тяхното „хвърляне“ в широкото публично пространство, или пък криене. По този начин се създава недоверие в хората и усещане за прокурорски рекет, а с такъв тип отношение не може да се възцари справедливостта.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

{BANNER_ID-4}

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

{BANNER_ID-3}

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.