Изяжте богатите!

Изяжте богатите!
28-06-2020г.
36
Гост-автор

Източник: breitbart.com

 

 

 

Полицията извърши няколко ареста, след като група протестиращи (от BlackLivesMatter) премина в жилищен квартал Бевърли Хилс в петък вечер.

„Видеоклипове на протестиращите заляха социалните медии, които показват как тълпата крещи и събаря американски знамена“, съобщава „Daily Wire“.

Ian Miles Cheong сподели кадри в Туитъра си на протестиращите от BLM, които скандират „Изяжте богатите, те идват за вашите домове!“.

В друго видео протестиращите в Бевърли Хилс викаха: „Премахнете капитализма сега!“. Същите тези хора живеят на гърба на данъкоплатците.

В актуализация на своя уебсайт от 11:40 ч. полицейското управление в Бевърли Хилс (BHPD) заяви, че „в района на Рексфорд Драйв и Кармелита Авеню ще остане екип“.

 

В събота сутринта отделът съобщи, че протестите за приключили и са извършени арести.

В сряда президентът Тръмп написа в Туитър, че е тъжно как правителствените лидери в много щати са разрешили на протестиращите да събарят паметници.

 

„.... доброто и злото. Трябва да намираме поука дори в бурните и трудни времена. Знанието идва от най-необичайните места!".

В изпълнителна заповед, издадена в петък за защита на паметниците и статуите на Америка, президентът заяви, че много от бунтовниците, палежите и левите екстремисти, които извършват действия срещу паметниците, се идентифицират с идеологии като марксизма.

Той продължи:

„Анархистите и левите екстремисти се стремят да развият рехавата идеология, която изобразява Америка като принципно несправедлива и се стремят да наложат тази идеология на американците чрез насилие и сплашване на тълпата. Те изгориха полицейски превозни средства, убиха и нападнаха правителствени служители, както и собственици на фирми, защитаващи имуществото си и дори обзеха район в рамките на един град, където законността и реда отстъпиха на анархията. По време на размириците, невинни граждани също пострадаха“.

„Абдикацията на държавните и местните служители от длъжностните правоприлагащи органи във връзка с това насилие трябва да приключи“, завърши той.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

{BANNER_ID-4}

 

 

 

 

 

 

 

 

 

{BANNER_ID-3}

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.