Актуално
Снощи е угаснала Спаска Митрова, която се чувстваше българка, а не македонка и която след дълги години съдебни битки, най-накрая успя да си върне детето, дори с цената на това, че бе осъдена и излежа над 2 месеца в македонски затвор. Но всичките тези мъки и този тормоз й струваха здравето и Спаска си е отишла от рак. Надявам се България да не забрави детето й, което днес е на около 14 години и което също бе преживяло тормоз и лъжи, че майка му не го иска.
Отиде си Спаска Митрова, която с години води битки за детето си

Гост-автор | 30/06/2020

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

Автор: Даниела Горчева, ФБ

 

Снощи е угаснала Спаска Митрова, която се чувстваше българка, а не македонка и която след дълги години съдебни битки, най-накрая успя да си върне детето, дори с цената на това, че бе осъдена и излежа над 2 месеца в македонски затвор. Но всичките тези мъки и този тормоз й струваха здравето и Спаска си е отишла от рак.

Надявам се България да не забрави детето й, което днес е на около 14 години и което също бе преживяло тормоз и лъжи, че майка му не го иска.

Бог да я прости Спаска, която си отиде толкова млада и без време. Искрени съболезнования на измъчените й родители и на дъщеричката й Сузана. Тя трябва да знае колко смела беше майка й и колко я обичаше. Дано Сузана да има дълъг и щастлив живот.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Други статии от този авторКоментари