Загуба на време (ВИДЕО)

Загуба на време (ВИДЕО)
30-06-2020г.
19
Гост-автор

Автор: Николай Николов, ФБ

 

Здравейте, приятели! Ден 8 от Одисеята с COVID-19 в дома ми.
Днес няма да има физически упражнения по простата причина, че резултатите ми от частната лаборатория са готови.

Малко предистория:

Миналата седмица ми беше направен тест, след като съм присъствал на мероприятие, където двама души са дали положителни резултати за COVID-19.
Съобщава ми се по телефона (от инспектор на РЗИ), че съм с положителен резултат и че до 2 дни от РЗИ ще дойдат да ми направят тест, който да потвърди първия.

От РЗИ, никога не дойдоха да ми направят втори тест!
За сметка на това дойдоха да ми връчат предписания за 14-дневна домашна изолация, а от 6-то РПУ ме провериха дали спазвам изолацията.
С оглед на това, че нямам никакви оплаквания и симптоми, в петък си направих тест - в частна лаборатория, резултатите станаха готови днес и съм – ОТРИЦАТЕЛЕН!

Сега, никой не може да ми върне загубените дни, в които съм стоял като затворник вкъщи, никой не може да възстанови нервите на семейството ми, на близките ми и на приятелите ми, които се притесняваха денонощно и никой не може да ми каже дали домашната ми изолация ще бъде премахната...

Отказвам обаче да бъда използван като част от статистиката „болни/заразени с COVID-19“ и някой да получава облаги от страха на хората!

Ако все още са останали свободни и независими медии в държавата – моля за вашата трибуна!

Моля за помощ и от юристи за съвети какви правни и съдебни ходове можем да предприемем.
От вас, приятели, моля да споделите този клип, за да достигне до все повече хора, защото не всичко е така както ни бива представяно!

Благодаря Ви и се пазете!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

{BANNER_ID-4}

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

{BANNER_ID-3}

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.