Актуално
Да отидеш на мач, където всички крещят един срещу друг, с което си разменят вируси, не е задължително. Най-много да се разболееш от КОВИД и заради теб да умре някой лекар. Но - моят абсолютно неориентиран в медицината министър ме задължава след 15-ти юли да отида два пъти при личния си лекар, два пъти при ендокринолога и два пъти в здравна каса, за да подновя протокола си за лекарство. Като и в шестте случая ще се редя на опашка с подобни на мен пациенти от високорисковата група.
Ами другите?

Гост-автор | 04/07/2020

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

Автор: Радка Дойчинова, ФБ

 

Да отидеш на мач, където всички крещят един срещу друг, с което си разменят вируси, не е задължително. Най-много да се разболееш от КОВИД и заради теб да умре някой лекар.

Но - моят абсолютно неориентиран в медицината министър ме задължава след 15-ти юли да отида два пъти при личния си лекар, два пъти при ендокринолога и два пъти в здравна каса, за да подновя протокола си за лекарство. Като и в шестте случая ще се редя на опашка с подобни на мен пациенти от високорисковата група. Как да не му светнеш на тоя един между веждите, за да започне да мисли!?

Лично аз няма да обикалям като смахната по кабинетите и ще си купя лекарствата за сума колкото половин пенсия. Ами другите?
Моля те, Боже, спаси народа ни от идиоти!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Други статии от този авторКоментари