Актуално
Прочетох в една група със солидно финансиране от либерални НПО-та, че “полът е флуидно състояние и може да се променя ежедневно според усещането на притежателя си”. Кеф ти мъж, кеф ти жена, кеф ти фритюрник. Веднага се сетих за случая от миналата година, когато с Иван посетихме замъка в Уиндзор за 25-ти път, и аз казах на британеца на касата, че се самоидентифицирам като 60-годишен мъж... Дали получих разбиране, подкрепа и безплатен билет, приятели? Не.
Кеф ти мъж, кеф ти жена

Ирини Зикидис | 06/07/2020

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

Прочетох в една група със солидно финансиране от либерални НПО-та, че “полът е флуидно състояние и може да се променя ежедневно според усещането на притежателя си”. Кеф ти мъж, кеф ти жена, кеф ти фритюрник. Веднага се сетих за случая от миналата година, когато с Иван посетихме замъка в Уиндзор за 25-ти път, и аз казах на британеца на касата, че се самоидентифицирам като 60-годишен мъж на име Арчибалд, а Иван е моята 12-годишна племенница Карън. И настоявам неговият билет да е безплатен.

Дали получих разбиране, подкрепа и безплатен билет, приятели? Не. Изсмяха ми се в лицето и ми казаха, че смешката ми е много яка. Интересно какво ще стане, ако след двайсетина години, преди пенсия, Иван рязко се самоидентифицира като жена, за да спести едни 5 години бачкане отгоре. Дали ЮК ще прояви разбиране и уважение към джендърфлуидността му или ще каже “Nice joke, love”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Други статии от този авторКоментари