Актуално
Просто след едни предстоящи парламентарни избори, истерията може би ще понамалее, защото в парламента ще има поне 2, да не кажа 3 нови субекта. И поне един, да не кажа няколко отпаднали досегашни (ВОЛЯ, ОП, особено АТАКА). Това, което не знам е дали ГЕРБ ще успее да управлява отново и с кого, ако вземе най-много гласове.
Дъното отдавна сме го стигнали

Венци Мицов | 09/07/2020

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

Когато гледам отстрани протеста, който е мултикомпонентен, си давам сметка, че наесен ще има сериозно разместване на политическите пластове в страната.
Появяват се нови играчи, позиционират се, гледат колебливо в различни посоки, но като цяло нещата вече изглеждат по доста различен начин.

Прогнози няма да правя (макар, че съм добър в прогнозите, което обаче не ме радва, защото понякога е доста тъжно да се окажеш прав).

Нямам надежда, че нещата ще се оправят.

Просто след едни предстоящи парламентарни избори, истерията може би ще понамалее, защото в парламента ще има поне 2, да не кажа 3 нови субекта.
И поне един, да не кажа няколко отпаднали досегашни (ВОЛЯ, ОП, особено АТАКА).

Това, което не знам е дали ГЕРБ ще успее да управлява отново и с кого, ако вземе най-много гласове.
Отказвам да правя прогнози, любопитно ми е и дали БСП ще се простреля отново геройски в капачката, кой ще обере част от националистическия вот, кой ще яхне анти COVID вълната...

Въобще, толкова много въпроси, толкова много варианти и все водещи към дъното...

Глупости, не ме слушайте, дъното отдавна сме го стигнали, така, че може би оттук нататък ще вървим само нагоре, знае ли човек...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Други статии от този авторКоментари