Актуално
„Биволъ” разкрива, че ГЕРБ са задължили депутати, общински съветници и общински координатори да присъстват на контрапротест довечера. Членовете ще бъдат извозвани към София с автобуси от цялата страна. А сега в прав текст, защото нямам време за изкусни дантели: Кой ще плати бензина и автобусите? Дали няма да е от партийната субсидия, която всъщност се получава от бюджета, който всъщност са нашите данъци? С чужда пита ли помен ще правят?
Кой ви взе ума и достойнството?

Гост-автор | 10/07/2020

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

Автор: Лидия Делирадева, ФБ

 

Биволъ” разкрива, че ГЕРБ са задължили депутати, общински съветници и общински координатори да присъстват на контрапротест довечера.

Членовете ще бъдат извозвани към София с автобуси от цялата страна. А сега в прав текст, защото нямам време за изкусни дантели:

- Кой ще плати бензина и автобусите? Дали няма да е от партийната субсидия, която всъщност се получава от бюджета, който всъщност са нашите данъци? С чужда пита ли помен ще правят?

- Задължителното присъствие не остана ли по манифестациите едно време?

- Задължаването не означава ли две неща: Първото, че не можеш да разчиташ на доброволна подкрепа, защото си идеологически провален и затова трябва да използваш каиша? И второто - този, който яде от ръката ти, сиреч получава си заплатата от държавата и управляващите, има опасност да си изгуби работата, ако не ходи под строй и по команда, където го пратят?

Заплатите ги плащаме НИЕ, а те плющят с каиша по своите? Как беше думичката.., а, да... Диктатура.
Клети ми, клети автобусници, животни да бяхте, пак щяхте поне да изсъскате, поне да измучите, да излаете...
Кой ви взе ума и достойнството?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Други статии от този авторКоментари