Актуално
Доста "интересен", да не кажа манипулативен и удобен прочит на автобусите на ГЕРБ гледам по телевизията сега. Вчера нямаше репортаж за платеното им присъствие, но днес на богато бяха представени като жертви. Тъй като поснимах доста хора при паркиралите автобуси, мога да свидетелствам, че голяма част от тях, а те бяха с повече от 25 автобуса и бусове, си имаха спокойствие и време за разходка и снимки, и никой не ги е гонил и нападал. А и журналисти нямаше. Автобусите си тръгнаха спокойно и голям процент от тях са се изнесли от София без щета. Целенето с камъни по бесовете е хулиганска проява, предполагам, че виновните са наказани.
Миролюба Бенатова: Целенето с камъни по бесовете е хулиганска проява

Гост-автор | 11/07/2020

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

Автор: Миролюба Бенатова, ФБ

 

Доста "интересен", да не кажа манипулативен и удобен прочит на автобусите на ГЕРБ гледам по телевизията сега.

Вчера нямаше репортаж за платеното им присъствие, но днес на богато бяха представени като жертви. Тъй като поснимах доста хора при паркиралите автобуси, мога да свидетелствам, че голяма част от тях, а те бяха с повече от 25 автобуса и бусове, си имаха спокойствие и време за разходка и снимки, и никой не ги е гонил и нападал. А и журналисти нямаше. Автобусите си тръгнаха спокойно и голям процент от тях са се изнесли от София без щета. Целенето с камъни по бесовете е хулиганска проява, предполагам, че виновните са наказани.

Надявам се и държавата да се поинтересува кой плати екскурзията за митинга и с какви пари.

Можете да разгледате видеата ми от вчера, пълни със симпатизанти и от двете страни. Както и с признания за организацията.
И не, протестът пред Президентството не беше в защита на президента, а срещу правителството.

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Други статии от този авторКоментари