Актуално
Онова гадно усещане, че светът е разбунтувана психиатрия, вместо някой да каже, че най-големият ни проблем е затварянето на училищата и изпускането на децата, те отново притоплят стари блудкави манджи и искат да сменят един тупан с друг, по-осъвременен вариант, по-лъскав, не толкова прост и селски. Това е проблемът на обществото. Децата. Всичко останало е второстепенно. Но няма да го кажат по телевизията, нали?
Проблемът на обществото

Николай Фенерски | 14/07/2020

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

Онова гадно усещане, че светът е разбунтувана психиатрия, вместо някой да каже, че най-големият ни проблем е затварянето на училищата и изпускането на децата, те отново притоплят стари блудкави манджи и искат да сменят един тупан с друг, по-осъвременен вариант, по-лъскав, не толкова прост и селски.

Ще изнамерят нещо, дето да ни забаламоса за следващите десетина години, а всъщност причината за разместванията са съвсем други, но не ми се говори за това, а само, че ми тежи страшно, както никога досега, че истинският ни протест трябва да бъде за завръщането на децата ни в училище, не за нещо друго фалшиво, нагласено, подменено.

Това е проблемът на обществото. Децата. Всичко останало е второстепенно. Но няма да го кажат по телевизията, нали?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

  Други статии от този авторКоментари