Дясно винаги е имало и ще има

Дясно винаги е имало и ще има
28-07-2020г.
34
Лентата

Автор: Стоян Димитров

Докато си пия кафето в Сардиния и чета глупостите в последния пост на Ирини установих, че българското инфлуенсърство тотално е забравило що е то дясно...

След като в България никога не е имало дясно е напълно разбираемо - защо доста хора повтарят идиотизмите на "умнокрасивите" леви непрокопсаници - "няма ляво, няма дясно "... целта на тази идиотска мантра е обезличаване на терминологията и подмяната на значението й, което води до реално унищожаване и подмяна на идеята!
По подобен начин се подмени значението на думи като "либерализъм" , "правов ред" , "човешко право" , та дори и "демокрация" ...

Тази подмяна на термини е новият метод за идеологическа пропаганда на новия комунизъм, насаждан от шепа глобалисти! Май ще трябва да напомня, че експериментът социализъм, започващ с октомврийската революция в Русия е продукт на зараждащия се в началото на 20 в. глобализъм и до условния си край глобалният капитал пряко го контролираше. Това е и причината за безкръвните "преврати" и "нежните революции", които всъщност не унищожиха, а обединиха източните и западните комунисти!
Докато на Изток социалистическите идеи се налагаха с терор, репресии и убийства, на Запад те се инфилтрираха чрез политическа корупция, инсталираща посредствени фигури в ключовите за обществото сфери, като културната и образователната, които бавно, но сигурно заразиха голяма част от следващите поколения с посредственост и наложиха консуматорското общество - това всъщност са и основните черти на всеки левичар-марксист!
Та дясното, простичко казано се основава на развитието на личността и индивида, пряко определящи позицията му в обществото.
Дясното е отрицание на равенството по принцип (което е утопия), единственото гарантирано равенство е това пред закона!
Дясното пряко обвързва гражданските правата с гражданските задължения !
Дясното е правовият ред и законност, основани на традиционния морал и култура, които са и единственото ограничение на свободата и демокрацията,и които се изразяват в термина "Републиканска демокрация", който левичарската пропаганда отдавна цензурира!
Това е и причината глобалистите да налагат левичарството, заобикаляйки правовия ред и законноста към абсолютната власт !
Та дами и господа, дясно винаги е имало и ще има, въпросът е дали вие ще знаете какво е това!

 

{BANNER_ID-4}

 

{BANNER_ID-3}

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.