Домашно насилие (ВИДЕО)

Домашно насилие (ВИДЕО)
31-07-2020г.
42
Лентата

 

Ето така се решават междуродителски проблеми у нас. Бавният съд, трудното правораздаване, нежелание за компромиси - това получаваме всеки ден нашия екип, този път просто имаме силна визия за жестокостта на неразбиращите се родители, без значение кой баща, кой майка. Помогнете на това дете. Самосезирахте се ли се вече?!

Темата на деня са протестите. Но не можем да не продължим с ежедневния проблем на повечето българи - родителските права, войните са децата, които убиват човешкото у децата и пречат за раждането на още деца.

Автор: Катерина Игнатова

От две години и половина върху мен и моите малолетни деца се упражнява домашно насилие от бившия ми съпруг Борислав и неговото семейство, без реакция от нито една институция.

Показвам ви как на 30.07.2020г. в 8:30ч. сутринта, докато тръгвахме за рехабилитация, с дъщеря ми, която се възстановява след инцидент, бяхме нападнати пред дома ни от главния архитект на Община Елин Пелин, „любящ“ баща и мой бивш съпруг – Борислав Бориславов Кръстев, и Андрей Цолев, които отвлякоха тригодишната ми дъщеря. Родителските права са предоставени на мен, а от два месеца той държи и не съм виждала и другата ми дъщеря (4г.).

Коментарите оставям на вас!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

{BANNER_ID-4}

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

{BANNER_ID-3}

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.