КТБ е пирамида

КТБ е пирамида
02-08-2020г.
45
Гост-автор

Автор: Даниел Божилов

 

КТБ е пирамида и Цветан Василев е взел парите на вложителите и е избягал в Белград. Това е опорката, която и до ден днешен ни се пробутва от обирниците начело с Борисов, Гешев, Данчо Ментата и изданията на Пеевски.

С продажбата на БТК обаче този мит се развенча в още един пункт. БТК беше закупена с кредити от КТБ, респ. акциите на компанията бяха заложени като обезпечение. Според БНБ и специално наети фалшиви одитори се твърдеше, че БТК не струва нищо. Сделката от онзи ден обаче показва, че не е точно така, а компанията е продадена за 2,5 млрд. лв. Цената е доста близка до твърденията от Цветан Василев в едно негово интервю от началото на погрома. Но в КТБ от тази сделка няма да влезе НИЩО. Парите ще заминат по посока ВТБ-Борисов-Пеевски.

 

 

 

 

 

 

 

 

{BANNER_ID-4}

 

 

 

 

 

 

 

 

 

{BANNER_ID-3}

Същата схема гласяха (всъщност продължават да гласят) и с Дунарит. Даже Каскетът, като още не беше главен Каскет излезе с оферта към вложителите да се национализирал и препродадял завода, а парите да влязат в КТБ. Щяха да влязат точно толкова колкото и тия от БТК.

А квесторите продължават да безделничат и да цоцат огромни суми от парите в Пирамидата дет нямаше нищо.

Още в началото многократно съм казвал - следете парите от активите на КТБ - при който отидат ТОЙ Е КРАДЕЦА.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.