Актуално
През 2004 година се разделих с нашия черноморски туризъм поради ясни причини...Шестнадесет години по-късно се завърнах, уж да подкрепя туризма в страната...Пълна трагедия...
Сбогом, черноморие!

Гост-автор | 03/08/2020

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

Автор: Тодор Станков

 

Сбогом, черноморие...!

През 2004 година се разделих с нашия черноморски туризъм поради ясни причини...Шестнадесет години по-късно се завърнах, уж да подкрепя туризма в страната...Пълна трагедия, мизерия, разруха и то във високореномиран хотелски комплекс "Green life Sozopol" за близо 400 лв. на нощувка в апартамент.

Служил съм в армията, бил съм в Ирак и Афганистан, но такава мизерия и там не съм видял...Паяци, мравки, непочистена кухня от предишните гости на апартамента, топла вода ограничена до 30 градуса, с невъзможност за вдигане на температурата. Заявена детска кошара, която няма възможност да се сложи в спалнята, а само в хола, където един от нас трябва да спи до детето на мизерен диван от началото на 90-те.

Паркинг на 600-700 метра от мястото за настаняване, в повечето случаи препълнен, и въпреки че човек има достъп до паркинга, е невъзможно да се използва...За близо 400 лв. на вечер закуска няма!

Сбогом, черноморие!

 


 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Други статии от този авторКоментари