Актуално
Днес на конференцията на ГЕРБ в Техпарк пред Борисов някакъв човек извика “Бойко” и “Браво”, но после явно изрече цитат от запис, приписван на Борисов, където става дума за проста кърджалийска в*гина, в още по- вулгарен вариант. По-късно никъде не се вижда запис кой е този човек, какво се е случило с него, защо е спрял да вика и къде е сега. След време ще го намерим и ще говорим с него. Но днес е важно къде е - прибран ли е, жив ли е, добре ли е. Тираниите си приличат. Едни са трагедия, други са фарс. Помогнете да намерим този човек. Трябва ли да чакаме да падне един режим, за да му дадем думата? Така беше преди. Сега не трябва да е така.
ПИСМА ДО КАРБОВСКИ: ДНЕШНИЯТ КИЛОГРАМСКИ

Гост-автор | 05/08/2020

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

Единсвеният обикновен човек, опитал се да каже нещо на Тодор Живков по време на управлението му се казва Цветан Килограмски. 

Днес на конференцията на ГЕРБ в Техпарк пред Борисов някакъв човек извика “Бойко” и “Браво”, но после явно изрече цитат от запис, приписван на Борисов, където става дума за проста кърджалийска в*гина, в още по- вулгарен вариант.

В речта си Борисов реагира на тирадата на човека като каза “... има и такива...”. Гласът на човека повече не се чу. Това чух аз по радиото, докато слушах премиера. По-късно никъде не се вижда запис кой е този човек, какво се е случило с него, защо е спрял да вика и къде е сега.

Случаят от днес едно към едно се припокрива със случая Килограмски. След време ще го намерим и ще говорим с него. Но днес е важно къде е - прибран ли е, жив ли е, добре ли е. Тираниите си приличат. Едни са трагедия, други са фарс. Помогнете да намерим този човек. Трябва ли да чакаме да падне един режим, за да му дадем думата? Така беше преди.

Сега не трябва да е така.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

  Други статии от този авторКоментари