Или те, или ние

Или те, или ние
05-08-2020г.
110
Гост-автор

Автор: Емил Соколов

 

 

Днес ГЕРБ завърши трансформацията - от политическа партия в организирана престъпна група. Ако преди го криеха и се срамуваха да го покажат, днес всички видяхме истинското лице на одържавената престъпност в България.

Докато босът говореше пред мафиозите в групировката, навън наказателни отряди с лепка ГЕРБ по ръкавите координираха побоя над журналисти, жени и протестиращи. Мачкаха гражданското общество пред очите ни. Показността на акцията беше предупреждения срещу всичи свободни граждани.

Това ни чака и нас. Не става въпрос за демокрация, политика и граждански свободи. България се управлява от мутри, които ползват мутренски похвати. Държавата е инструмент на мутрите. Институциите работят, за да прикриват следите им. България е перачница на пари.

Бъдещето на ГЕРБ включва три неща: оставка, съд и затвор. Нищо друго. Никакви преговори и никакви преговори не може да има с престъпници.

Или те, или ние. Това е посланието от днес. Битката не е за политическо надмощие на една или друга партия, а за оцеляването на нормалните граждани в тази страна.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

{BANNER_ID-4}

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

{BANNER_ID-3}

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.