Полина Паунова: ДПС поне бяха раздали шапки на хората си

Полина Паунова: ДПС поне бяха раздали шапки на хората си
06-08-2020г.
53
Гост-автор

Автор: Полина Паунова

 

Когато, преди месец, обикалях сред извиканите симпатизанти на ДПС в парк “Росенец” смятах, че не може да се види по-тъжна политическа гледка. Бяха докарани като жив щит, който да брани партийната върхушка.

Вчера, в София Тех Парк се случи същото. Но с една съществена разлика - ДПС поне бяха раздали шапки на хората си, за да не слънчасат. И в парк "Росенец" има храсти, под които пристигналите живи щитове, все пак да се скрият от слънцето, щото нали - живи са. На плаца в София Тех Парк, под най-силното слънце, без сянка други щитове трябваше да слушат, аплодират и подвикват радостно, по команда, на ключови места от речите.

Вчера, в 12 на обяд, пътували цяла сутрин, 4000 души бяха извикани, за да бранят образа на Борисов. Те го помолиха да не подава оставка, той им каза, че е добър човек. (В този момент партийният ПР предава протестиращ в ръцете на момчета-биячи, за които после твърди, че не знае кои са).

Но да се върнем на Борисов. Изправен пред дошлите на софийския "Росенец", той им се скара - много от вас, каза им премиерът, са се “отлепили” от хората. Така някак, без да усетят, щитовете се оказаха и виновни за състоянието на партията. А, доколкото ми е известно, протестите се случиха заради Догансарай, нахлуването в президенството от страна на прокуратурата и на фона на поредица снимки с пистолети, еврови пачки, видеа и записи.

Неслучайно най-драматичните разкази в световната история са за хора, които дълго са умножавани по нула. Но, така де - ДПС поне шапки им дадоха...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

{BANNER_ID-4}

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

{BANNER_ID-3}

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.