Актуално
Райна Кабаиванска е велика певица! Велика! Бих и простил дори ако каже, че съм урод, роден от любовна връзка между див планински нерез и повреден автомобил Опел Астра от 1992 година.
Превръщаме се в онова, срещу което се борим.

Венци Мицов | 07/09/2020

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

Райна Кабаиванска била казала нещо и край!!

Тая не е никаква певица, от ДС е, туй - онуй...

Вижте сега. Да се опитаме да вкараме няколко грама мозък в тоя тестостерон наоколо. Че някои хора май са предървили повече, от необходимото.

Райна Кабаиванска е велика певица!
Велика!

Бих и простил дори ако каже, че съм урод, роден от любовна връзка между див планински нерез и повреден автомобил Опел Астра от 1992 година.

А сега още нещо. Имам много приятели, които одобряват протестите. Имам и немалко такива, които не ги одобряват и даже ме бъзикат, че ходя на тях и ми викат - “А какво предлагаш за после?”.

Имам всякакви приятели и това, че не споделяме еднакви идеи за бъдещето и настоящето няма да ме спре да бъда приятел с тях. Защото споделям оная идея, която вие сте забравили - да уважаваме правото на всеки да има собствени идеи.

Щото иначе се превръщаме в онова, срещу което се борим.

Как да се определя като “добър”, след като изсипвам кофи пресни лай**а по онзи, който не споделя моите идеи за света?

Май това е.

Райна Кабаиванска е величина, по която можем и трябва да се мерим, за да вървим напред и нагоре. Щото ако се мерим по истерични активисти от градската десница, по - добре да затваряме кепенците.

И в заключение - ОСТАВКА!

Ама не на цената на нова китайска културна революция.

   

 Други статии от този авторКоментари