Актуално
68 дни протестираме срещу сегашното управление с позволени от закона методи - с непозволени пък те се опитват да ни смажат. Какво още чака управляващата клика? Да ходим до домовете и семействата им, за да им обясним културно, че не са желани? Всички искаме тяхната оставка и служебен и независим кабинет.
Защо ви е страх да излезете на площада?

Гост-автор | 14/09/2020

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

Днес и сега, искам да кажа 3 неща:

1) 68 дни протестираме срещу сегашното управление с позволени от закона методи - с непозволени пък те се опитват да ни смажат. Какво още чака управляващата клика? Да ходим до домовете и семействата им, за да им обясним културно, че не са желани? Всички искаме тяхната оставка и служебен и независим кабинет.

2) Къде се скриха и покриха всички известни актьори и музиканти, тръбящи години наред колко важна е свободата в човешкия ум и колко безкрайно важно е да се борим за достоен живот? С бездействието и мълчанието си Вие показахте истинските си лица на страхливци.

3) На всички онези българи, които привидно ни подкрепят с харесвания по Фейсбук и онези с вятърничевите въпроси "Ама кой ще дойде след това?" ще кажа: Погледнете се добре в огледалото и сами се попитайте:
- Кой съм аз?
- Какво правя, за да живеят другите и аз самия по-добре?
- Смел ли бях или страхлив днес?

Питайте се всеки ден докато не получите категоричен звучен отговор. Защото хората по площадите в София, Пловдив, Велико Търново, Стара Загора, Варна, в Лондон, Брюксел, Барселона, Берлин, Хамбург, Кьолн, Манхайм, Мюнхен, Виена, Отава, Торонто, Ванкувър, Ню Йорк, Чикаго, Милано, излязоха дори наши сънародници от Австралия и Нова Зеландия. Всички те излязоха с лицата и имената си. Защо Вас Ви е страх? Нима ние, недоволните и неудобните нямаме работа, нима ние нямаме семейства? Докога ще живеете в страх? Докога ще служите на статуквото и ще мечтаете само докато спите? Събудете се. Живейте и се борете днес. Друг шанс от Всевишния не ще получим.

Автор: Иван Парешквов  

 Други статии от този авторКоментари