Актуално
Дa им кaжa нa Кaнaл 1 и cпeциaлнo нa интeрвюирaния oт Гeoрги Любeнoв лидeр нa AБВ Румeн Пeткoв, кoлкo "никaкъв" и "нищo нeзнaчeщ" e cъдиятa Aндoн Митaлoв, пocoчeн oт Aмeрикaнcкoтo пocoлcтвo кaтo зaмeceн в ceриoзнa кoрупция.
Адвокат Ганева: Съдия Миталов, който бе обявен за корумпиран от Държавния департамент на САЩ, е подписал акциите срещу президентството и Илия Златанов

Гост-автор | 28/09/2020

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

Дa им кaжa нa Кaнaл 1 и cпeциaлнo нa интeрвюирaния oт Гeoрги Любeнoв лидeр нa AБВ Румeн Пeткoв, кoлкo "никaкъв" и "нищo нeзнaчeщ" e cъдиятa Aндoн Митaлoв, пocoчeн oт Aмeрикaнcкoтo пocoлcтвo кaтo зaмeceн в ceриoзнa кoрупция. Такива актове за действия по претърсване и изземване се издават от дежурен съдия, поради което обичайна практика е като иска прокуратурата да попадне при конкретен съдия, да следи кога е дежурен. Тoвa пишe адвокат Грeтa Гaнeвa в прoфилa cи във Fасеbооk.

Помните ли акцията по претърсване и изземване в дома на Илия Златанов незабавно след публикуване на разказа му за това, че златото, представляващо веществено доказателство, е изнесено след манипулация на документи в Спецпрокуратурата и натоварено в багажника на бронирания мерцедес на Любена Петрова? А помните ли записите от камерите в дома на Илия Златанов, които бяха разпространени около час преди да влязат "органите" с кадри и звук, отразяващи полицаи, които са вътре и търсят камери? А помните ли, че на следващия ден прокуратурата разпространи на сайта си, че при акцията в дома на Златанов били намерени монети от златото, при което възникнаха основателни съмнения, че е подхвърлено?

Е, действията по претърсване и изземване бяха извършени въз основа на съдебен акт от 07 юли.

Да ви кажа ли кой е съдията, подписал съдебния акт на "джуджетата"?

Андон Миталов, познахте!

Нека ви кажа и още нещо!

Такива актове за действия по претърсване и изземване се издават от дежурен съдия, поради което обичайна практика е като иска прокуратурата да попадне при конкретен съдия, да следи кога е дежурен.

Та, в същия този ден 07 юли, се е оказало, че е издаден и още един друг съдебен акт - този за претърсване и изземване в президентството. Точно така, мощното влизане на прокуратурата в президентството е извършено въз основа на съдебен акт от 07.07., което значи е подписан от кой точно съдия?

Все си мисля, че шайката направо си каза на американците да си гледат работата, ама хайде Канал 1 и Румен Петков от АБВ да не ни казват същото, ако обичат!

 

Източник: Гласове  

 Други статии от този авторКоментари