Актуално
Маските падат окончателно... Тези шестимата никога не са били истински социалисти. Правили са се на такива, за да могат да се облажват от присъствието си в партията. Валери Жаблянов и Красимир Янков са депутати вече трети мандат. Явно точно това е причината, поради която напускат ПГ, дерат ризи пред камерите и късат партийни книжки.
Янков и Жаблянов удариха дъното

Гост-автор | 29/09/2020

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

Маските падат окончателно...
Тези шестимата никога не са били истински социалисти. Правили са се на такива, за да могат да се облажват от присъствието си в партията. Валери Жаблянов и Красимир Янков са депутати вече трети мандат. Явно точно това е причината, поради която напускат ПГ, дерат ризи пред камерите и късат партийни книжки. Те двамата повече няма как да бъдат депутати от листата на БСП, тъй като по Устав нямат право и сега ще търсят друга партия, която да ги вкара в Народното събрание. Предполагам, че вече са се договорили с някоя шайка. Останалите четирима по всяка вероятност са подкокоросани от тези двамата предатели. Не бих се изненадала тиквата даже да им плаща, за да разсипят ПГ на БСП и отцепниците да подкрепят юридически неграмотната Конституция, писана от Барни Ръбъла и Ката Басмата.
Аз съм погнусена от поведението на Красимир Янков и Валери Жаблянов. Винаги е имало и боклуци в БСП, но тези двамата удариха дъното.
 
Автор: Наталия Сотирова
   Други статии от този авторКоментари