Румен Радев: Правителството предлага разоряващ бюджет (ВИДЕО)

Румен Радев: Правителството предлага разоряващ бюджет (ВИДЕО)
27-10-2020г.
36
Гост-автор
Бюджетът, който предлага правителството за следващата година, е разоряващ за България. В него виждаме огромни харчове без цели, без план, без ясни процедури и без обосновка на резултатите. Така настоящото управление си купува спокойствие и власт с парите на гражданите, а с погасяването на дълговете ще бъдат натоварени бъдещите поколения.
 
Милиардите за строителство и ремонти на язовири и магистрали със съмнително качество се харчат безконтролно и без обществени поръчки. Този подход вече се превръща в правило, а хаосът – в норма. Затова най-сетне трябва да има обществено внимание, защото това са пари на нашите деца и внуци.
 
Режисираният скандал около посещението ми в Естония цели да отклони общественото внимание именно от разоряващия бюджет, който готви правителството. И преди, и след Талин всичките ми тестове за короновирус са отрицателни. Чувствам се в отлично здраве и изпълнявам стриктно санитарните изисквания, регламентирани от единствения оторизиран и компетентен орган – Регионалната здравна инспекция. Пожелавам бързо възстановяване но всички засегнати от вируса сънародници и на моя колега и приятел полския президент Анджей Дуда.

Автор: Румен Радев

{BANNER_ID-4}

 

{BANNER_ID-3}

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.