Мелания Тръмп: Да задържим Доналд в Белия дом и САЩ да процъфтяват

Мелания Тръмп: Да задържим Доналд в Белия дом и САЩ да процъфтяват
28-10-2020г.
18
Гост-автор

Първата дама на САЩ защити мерките на Тръмп в борбата с Ковид-19, въпреки че той самият продължава да омаловажава заплахата от вируса, от който по официални данни са починали 226 000 американци. Тя хвърли вината върху демократите, които по думите й са се опитали "да поставят своите цели над благосъстоянието на американския народ с фалшив импийчмънт" вместо да се съсредоточат върху борбата с коронавируса.

Мелания Тръмп разкритикува и "социалистическия дневен ред" на Байдън и медийното отразяване на "дворцови интриги и клюки" в Белия дом.

 

"Политиката и социалистическият дневен ред на Байдън ще послужат единствено за разрушаването на САЩ и на всичко изградено през последните четири години. Трябва да задържим Доналд в Белия дом, за да може да завърши започнатото и страната ни да продължи да процъфтява", каза тя.

 

 

 

По темата за коронавируса първата дама заяви, че е "разтревожена майка и съпруга", която знае, че "има много хора, които са загубили свои близки или познават хора, които са били завинаги повлияни от този тих враг".

 

Тя обаче защити мерките на съпруга си в борбата с вируса и заяви, че администрацията на Тръмп "избира да продължава напред по време на тази пандемия, а не назад" и настоя, че училищата, ресторантите и търговските обекти са се научили да работят безопасно по време на пандемията.

 

 

 

 

 

"Ние не затваряме и не се крием уплашено. Ние се залавяме за работа, за да намерим истински и трайни решения", каза още Мелания Тръмп пред симпатизантите на съпруга си.

 

 

 

След митинга първата дама посети местен предизборен щаб на Републиканската партия, където почерпи доброволците с пица и газирани напитки.

 

Снмики: AP/БТА

Източник: Гласове

 

{BANNER_ID-4}

 

{BANNER_ID-3}

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.