Актуално
Току що видях втори некролог на човек от френдлистата ми, починал от Ковид. Лекар. Когато видях първия некролог на приятел от Фейсбук преди няколко седмици, ме обля ледена пот.
Носете си шибаните маски

Ирини Зикидис | 09/11/2020

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

Току що видях втори некролог на човек от френдлистата ми, починал от Ковид. Лекар. Когато видях първия некролог на приятел от Фейсбук преди няколко седмици, ме обля ледена пот. При втория, сърцето ми се озова някъде в гърлото. Доскоро се питахме колко души с Ковид познаваме, вече ще се питаме колко починали от Ковид познаваме. Уви, професор Мутафчийски се оказа прав за жертвите, преди да се махне отвратен от хиените. Хиените, които днес вече успешно са забравили как го разпнаха, и изискват повече мерки срещу Ковид. Вирусът е невероятно вирулентен - в това отношение доцент Мангъров е прав, и огромен брой от нас ще се срещнат с него. Част от болните и уязвимите няма да оцелеят. Лошото е, че много от хората със заболявания скъсаха пружинките от пренавиване и страх.
 
Чака ни тежка зима и много починали. Носете си шибаните маски - със сигурност няма да ви навредят - дръжте дистанция и пазете и себе си и другите.
   Други статии от този авторКоментари