Зловещи разкрития: Разплитат мащабна педофилска мрежа в Германия

Зловещи разкрития: Разплитат мащабна педофилска мрежа в Германия
22-11-2020г.
20
Гост-автор

Зловещи подробности станаха ясни по време на съдебния процес в Кьолн срещу мащабна педофилска мрежа. В нея са замесени близо 90 души от цялата страна. А порнографските материали с малки деца са стигали до хиляди потребители.

В края на миналата година германските власти нахлуват в дома на 43-годишния Йорг. Той живее в района на Кьолн, а при обиска на жилището му полицията открива хиляди снимки и видеокадри с детска порнография. От тях става ясно, че мъжът системно е насилвал собствената си дъщеря. Предполага се, че посегателствата са започнали, когато детето било на 3 месеца. 

Доказателствата от дома на мъжа разплитат пъзела на мащабна педофилска мрежа, в която участват още 87 души от всички краища на Германия. 50 деца на възраст между 3 месеца и 15 години са били изведени от домовете на насилниците. Властите са установили, че порнографските материали са били качвани в криптирана швейцарска платформа за съобщения, където са гледани от 30 хиляди души. Чрез чатовете педофилите си уговаряли и срещи. Според обвинителния акт на Йорг, той се срещнал няколко пъти с мъж от платформата. Целта - размяна на децата им с цел сексуално посегателство. 

130 следователи все още работят по хилядите файлове. Трима от полицейските служители са поискали отпуска по болест заради видяното. Очаква се делото на 43-годишния мъж да продължи 11 дни. Неговата съпруга е сред основните свидетели срещу него. Ако бъде признат за виновен, може да получи до 15 години затвор.

Източник: BulgariaOnAir

{BANNER_ID-4}

 

{BANNER_ID-3}

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.