Хаосът е пълен, по новините не изглежда така

Хаосът е пълен, по новините не изглежда така
23-11-2020г.
14
Гост-автор
Не е истина какво се случва с болниците в момента.
5 часа приемаха баща ми в болница вчера. Отишъл в спешното на Окръжна болница с оплаквания в крака. Оказало се запушване на вътрешна вена. Изгонили го, защото нямали доплер и да ходи в 3 градска болница.
 
Отидохме там, доплера мина бързо, но беше явно, че трябва да бъде хоспитализиран. Това беше в 15 часа. Решихме в Окръжна защото му е по-близо. След 3 часа чакане на линейка, която да го транспортира се оказа, че няма налична, а и няма места в Окръжна. Решиха да го приемат. Трябвало да му вземат кръв за тест и тогава да се качи в отделението. През цялото време бяхме във входа на Спешното.
 
Всичко, което виждаме в новините го видях с очите си за няколко часа. Един възрастен човек с КОВИД го доведоха близките му, седя заедно с нас в коридора на спешното, малко по-късно почина. Пристигна линейка с КОВИД болен, обиколила 4 болници, няма къде да го приемат. Парамедикът се оплакваше, че линейките са станали като таксита между болниците.
 
Хаосът е пълен! По новините не изглежда така. Трябва да го видите с очите си. Как можаха да направят КОВИД отделенията заедно с другите болни. В момента ако имате нужда от друго лечение, няма места за вас, опасността да се заразите е много голяма. Мерки за опазване на живота на болните не от КОВИД няма.
 
Баща ми е на 84 ч., но трябваше да седи в един коридор с КОВИД болни 5 часа, докато някой благоволи да го приеме.
 
Политиците създадоха този хаос, само и единствено от некадърност и простащина!
ОСТАВКА!!!
 
Автор: Пепи Кънчев
 

{BANNER_ID-4}

 

{BANNER_ID-3}

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.