Кошмарът, с който си правим шега

Кошмарът, с който си правим  шега
13-01-2021г.
30
Ирини Зикидис
Направи ли ви впечатление политическите активисти на коя партия подкрепиха цензурирането на Тръмп и въвеждането на джендър-неутрални думи в документацията на Конгреса?
Те са същите, абсолютно същите, които подкрепиха масовата миграция на милиони непроверени мюсюлмани в сърцето на Европа преди 5 години. Същите, които подкрепиха ненаучната идея за 74 пола. Същите, които споделяха фейк снимки на уж убити от Асад деца и подкрепяха ислямистки главорези. Същите, които захласнато подкрепяха няколкомесечните погроми на BLM, но пищяха възмутено заради атаката в Капитолия на 6 януари. Това са активистите на една бутикова партия, която от години се представя за елита на гражданското общество у нас, и е обявила монопол върху истината и законността.
Давам си сметка, че вероятно една голяма част от активистите на тази партия са почтени хора, искрено вярващи в каузите, и желаещи промяна на корумпираната политическа власт в България. Нерядко техните инициативи, насочени срещу безсрамната корупция, далаверите в съдебната власт и мръсния бизнес на олигархията в страната, са смислени и достойни. Но те са част от глобалното либерално общество и са зависими от решенията му, не само финансово.
Във Фейсбук ние коментираме, къде иронично, къде сериозно, отделни парчета от цялостния пъзел на либералната идеология. Чешем си езиците, смеем се или се гневим на отделни прояви на либерална лудост, а после махваме с ръка и си казвам "това няма как да мине при нас".
Това, което често не разбираме е, че става дума за ЦЯЛОСТНА ДОКТРИНА, в която глобализъм, неконтролируема миграция, отхвърляне на християнството, промотиране на исляма, джендър идеология, тотална цензура (предшествана от политическата коректност) са задължителни и неотменими стълбове. Ако си либерал, нямаш право на избор. Не можеш да приемеш джендър идеологията, а да отхвърлиш цензурата, например. Няма как. Те са неразривно свързани и важни парчета от един цялостен пъзел, без които този пъзел ще се разпадне. И партията няма да ти позволи да се отцепиш. А ако се отцепиш, веднага се превръщаш във враг.
Ето защо, независимо от благородните си подбуди, тези хора ще бъдат проводници на глобалните либерални идеи. ПИ аз винаги, винаги, винаги, ще бъда срещу тях.
А това, което представлява либералната идеология, зад паравана на прогреса, е болно. Вижте поредния пример:
В израелската преса в момента се вихри дебат за една от номинациите на Джо Байдън - Кирстен Кларк, която ще оглави изключително могъщия Отдел за граждански права на Министерството на правосъдието в САЩ.
Според разследване на Тъкър Карлсън, г-жа Кларк е апологет на расовото превъзходство на чернокожите, и в миналото си неведнъж е споделяла, че - цитирам: "чисто генетично, чернокожите имат по-големи умствени, физически и духовни способности от белите". По-големият проблем за израелците, обаче е, че г-жа Кларк открито подкрепя възгледите на антисемита проф. Тони Мартин, който отрича Холокоста на лекции, организирани от мюсюлмански организации.
Тоест - една от най-важните позиции в новата администрация на САЩ ще бъде заета от дама, с открито враждебни позиции спрямо бели и евреи. И това ако не е расизъм, аз не знам какво е.
Но на нашите либерали ще им се наложи да защитят ДОРИ това.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.