Актуално
Месеци наред демократите (губернатори и кметове) проповядваха "пълен локдаун". Обвиняваха Тръмп, че иска да убие американците като не иска тотално затваряне на всичко. Всяваха паника, създаваха хаос и истерия. Внушението бе просто - шокът е заради Тръмп, да го свалим и всичко ще бъде отново окей. Днес, инагурацията на Байдън чука на вратата.
Или си с демократите, или си в локдаун. Или си с тях, или биваш смачкан

Гост-автор | 19/01/2021

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

Месеци наред демократите (губернатори и кметове) проповядваха "пълен локдаун". Обвиняваха Тръмп, че иска да убие американците като не иска тотално затваряне на всичко. Всяваха паника, създаваха хаос и истерия. Внушението бе просто - шокът е заради Тръмп, да го свалим и всичко ще бъде отново окей.
Днес, инагурацията на Байдън чука на вратата. Целта е изпълнена. И това дава основание на буквално същите хора - например губернаторът на Ню Йорк или кметът на Чигако - вече да говорят как икономиката трябва да работи и да не се въвеждат по-строги мерки. Внушението отново е просто - спечелихме изборите, вече всичко е окей.
Не можеш да си срещу либералите, защото когато не са на власт, затварят всичко. Когато са на власт, всичко работи. Такива са си те. Ако не могат да те победят с идеи, ще те победят с изнудване, извиване на ръце, пропаганда и фалшифицирани избори. Или си с демократите, или си блокиран. Или си с демократите, или си в локдаун. Или си с тях, или биваш смачкан.
Няма да я бъде тая. Половин Америка и половината свят разбра какви са. В момента пеят лебедовата си песен.
 
   Автор: Петър Кичашки

 Други статии от този авторКоментари