ГЕРБ-кмет със 7 апартамента, нова мегавила и автопарк за 2 млн. лв. с неплатени данъци, но вдига налозите в общината си

ГЕРБ-кмет със 7 апартамента, нова мегавила и автопарк за 2 млн. лв. с неплатени данъци, но вдига налозите в общината си
23-01-2021г.
45
Гост-автор

Как кмет на малък град – в случая Стамболийски, може да има 7 апартамента на морето (оценявани за 1 млн.лв.), нова вила с 3 крила в Цигов чарк, семеен автопарк за 2 млн. лв. – на снимката, направена от самия него и пусната да се похвали с придобивките във Фейсбук, е любимият му високопроходим Мерцедес и още куп придобивки (джипът и къщата, която се оценява на половин милион лева)?

Чрез трик, който показа Сашо Диков в предаването си по Евроком, като продава нива на сина си за 2,5 млн. лв., която реално струва няколко хиляди, ако са верни експертните оценки на местните агробизнесмени.

В същото време лидерът на ГЕРБ за цялата Пловдивска област и вероятен водач на листата на управляващата партия в този голям многомандатен район чрез семейна фирма дължи на друга община в региона – Родопи, 150 000 лв. неплащани от 2016 до 2020 г. налози.

Докато до миналата есен кмет там е негов подчинен по партийна линия, те кой знае защо са намалени – коригирани, до 71 000 лв. Което са огромни приходи, изпуснати от една второкласна провинциална община.

 

 

 

 

Най-интересното е, че 2 години поред кметът на община Стамболийски вдига двойно данъците на съгражданите си.

Източник: onovini.bg

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.