Време за съпротива

Време за съпротива
25-01-2021г.
34
Гост-автор

Автор: Гергана Пирозова, ФБ

Новият обществен строй или най-кратко "новият световен ред", вече официално обявен ни като "The great reset" от милиардерския световен елит, се въвежда с водни струи, бой, сълзотворен газ, премазване с конна полиция, стотици арести и хиляди глобени.
Амстердам вчера масово протестира срещу мерките, срещу медиите, срещу ваксините, срещу управлението, срещу световния заговор. Протестът е смазан. Кадрите са чудовищни.
Протестират и Франция, Германия, Италия. Веротно има и други, но как да знаем, когато сме част от световната цензура.
Светът вече окончателно е разделен на такъв, в който протестите са недемократически, ако нарушават намеренията на новия ред, и демократически, ако помагат на новия ред.
И защото ни напрегнаха да се вторачваме само в здравословното ни оцеляване "тук и сега", а настоящето отне обемите и на миналото, и на бъдещето, то ми се струва, че направиха стратегическа грешка в инженерството си като пропуснаха, че човекът уголемен и смален единствено до настоящето, ще пожелае да му се съпротиви.
И защото тикат светът да мисли, че е нужна непременна, при това силово наложена промяна, пропускат, че човекът може да пожелае наистина промяна, но на промяната им.
Идва време за съпротива!

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.