Ред и пълна свобода!

Ред и пълна свобода!
25-01-2021г.
34
Лентата

ОТ СТЕНАТА НА ЕМИЛ ЙОТОВСКИ:

Вие презрени журналя, мисирки, публицисти и вся осталная сволач! Ако сте го закъсали и нямате два лева да се усмихнете елате да работите в нашия сайт.
Предлагаме пълна свобода в темите, стига да се спазват някои правила: в невисокосна година е забранено да се пише против Бойко, във високосна - може! Ако пишеш против Бойко, се забранява да пишеш и против Мая Манолова. Против Мая Манолова се пише само в последната четвърт фаза на Луната, стига да не духа северозападен вятър.
Пишеш ли против Мая Манолова, се забранява да закачаш Доган. Срещу Доган се пише в Горещниците, но по народния, не по астрономическия календар! Пишеш ли против Доган, се забранява да пишеш срещу циганите. За тях се пише на Банго Васили и на Мишинден.
Пишеш ли срещу циганите, се забранява да пишеш срещу битовата престъпност. За битовата престъпност се пише само на 29 февруари (вътрешно разпореждане на редакцията).
Пишеш ли срещу битовата престъпност, се забранява да закачаш производителите на ваксини. Срещу тях се пише, когато Земята минава през Персеидите.
В никой случай по време на Персеидите не се пише против вегани, фригани, фрутерианци, лактовегетарианци и ЛГБТ. Те се критикуват на Петльовден преди втори петли, когато е най-голяма читателската ни аудитория. Както виждаш, можеш да критикуваш всеки и всичко.
Пълна свобода! А, забравих най-важното!
Хонорари се изплащат друг път. Всеки път, когато е друг път заповядайте на каса!
При нас цари ред и пълна свобода! Елате!
Юли Божков

 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.