Либералната доктрина, освен фалшива и нерационална, е вредна и опасна.

Либералната доктрина, освен фалшива и нерационална, е вредна и опасна.
04-02-2021г.
67
Ирини Зикидис
Няма да се уморя да повтарям, че либералната доктрина е не просто фалшива и нерационална. Днешните либерали са вдъхновено отдадени на спасяването на планетата, правата на малцинствата, феминизма, metoo, отворените за бежанци граници и социално подпомагане на "опресираните малцинства" - въобще, всички онези чистички, леко абстрактни, но ужасно хуманни ърбън каузички, които те изповядват от удобната позиция на потребителския комфорт. Лошото е, че математиката им никога не излиза. Затова и икономическите им програми водят до банкрут и създаване на армии от паразитиращи индивиди, чиято сметка плащат работещите.
По-страшното е, че либералната доктрина, освен фалшива и нерационална, е вредна и опасна. Вредна, защото изповядващите я живеят в състояние на сериозна интелектуална дезориентация, която води до опасни резултати. В главите им напълно спокойно съжителстват напълно изключващи се и дори враждебни в реалния свят идеи, като правата на мюсюлманите и правата на гей хората.
Ако либералите имаха критично мислене, щяха да знаят, че в повечето от страните, от които идват мюсюлмански имигранти, хомосексуализмът се наказва със смърт, а това означава, че няма как да подкрепят едновременно правата на гей хората и правата на мюсюлманите в Европа, защото по-голямата част от мюсюлманите искрено считат, че гей хората заслужават смърт.
Забелязала съм, че либералите, колкото и да са истерично шумни, никога не коментират ужасяващото насилие спрямо гей хората от страна на мюсюлмани. Достатъчно е само да спомена скорошните убийства в Рединг, където едно съвсем младо момче преряза гърлата на трима гей мъже в парка, защото били "грешници" и трябвало да ги "накаже". А помните ли пребитите гей момичета в лондонски автобус, които станаха жертва на ужасяващи гаври и побой от страна на няколко пакистански момчета? Не, никой от насилниците не е бил радикализиран. Съвсем нормални, донякъде интегрирани младежи, които искрено вярват, че трябва да наказват гей хората.
Прочетете внимателно тази статия. Запомнете как имамите в западните държави наричат европейците, които са ги приютили - "врагове, покваряващи децата им чрез LGBT движението".
И нека пак си говорим за либералната кауза.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.