Румен Петков в Плевен с въпрос към транспортния министър: Колко пъти проф. Кантарджиев е повдигал духа си във ведомствения ресторант в рамките на локдауна?

Румен Петков в Плевен с въпрос към транспортния министър: Колко пъти проф. Кантарджиев е повдигал духа си във ведомствения ресторант в рамките на локдауна?
20-02-2021г.
18
Лентата

Председателят на ПП АБВ Румен Петков се обърна с въпрос към министъра на транспорта - носи ли той отговорност за ресторанта в сградата на Министерство на транспорта и има ли представа колко пъти там е влизал един от членовете на НОЩ – Тодор Кантарджиев и излизал, в приповдигнато състояние на духа.

„Ако това не е вярно, да излязат двамата да ме опровергаят. Ако не ме опровергаят – и двамата оставки и на прокурор”. Това обяви пред медиите в Плевен Румен Петков. Според него, когато ти си излязъл с чужда помощ от ресторант и два дни по-късно си апелирал да се преустановят незаконните частни партита, това е цинизъм в брутални размери.

„Катастрофата при ваксинацията и провалът на правителството е в резултат на некадърност, на неспособност, на безотговорност и незаинтересованост България да бъде сред производителите на ваксини. Мисля, че е повече от видимо, че българското правителство е от малкото в Европа, които нямат системна политика по критерии по мерките, които се предприемат и налагат.

Второ, българското правителство и НОЩ са съучастници в грубото нарушаване на мерките. Ходят по кръчмите, за да им служат за чадъри. Тези престъпления се вършат за сметка на честни наематели на кафенета и това трябва да е ясно на обществото”, категоричен бе Петков.

{BANNER_ID-3}

{BANNER_ID-4}

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.