Кой се опитва да изкара пари на гърба на окървавена Сирия?

Кой се опитва да изкара пари на гърба на окървавена Сирия?
24-02-2021г.
25
Ирини Зикидис
Снимката на "убитите от Асад деца", постната от г-жа Капка Тодорова преди 3 години, вече е докладвана и свалена от моята стена защото "съдържа насилие". Аз пък напомням, че тази снимка беше разпространявана без никакъв проблем, когато трябваше да обслужи една гнусна политическа адженда, прокарана от негнусливи експерти, журналисти и инфлуенсъри. Тежкият фейк дори имитира корица на списание Time, разчитайки на читателската неосведоменост и лековерност.
Странна работа. Когато трябваше да се прокара опорката, че децата са убити от Асад, нямаше проблем снимката да се разпространява по хиляди стени. Когато стана ясно, че снимката не е на убити от Асад сирийски деца, а е от конфликта в Газа през 2012 година, внезапно снимката започна да наранява чувствителните либерални души.
Не са един и двама "експертите", сяли долнопробна пропаганда през годините. Слава Богу, че все още има четящи и мислещи хора, които попиляват всеки "слаб процесор", опитал да изкара лесни пари на гърба на окървавена Сирия.
 
 
 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.